Motosiklet hırsızı kameraya aldırmadı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir inşaat işçisine ait motosikleti, güvenlik kameralarının önünde tespih sallayarak çalan kimliği belirsiz hırsız, kayıplara karıştı. Motosikletin çalınma anı ve hırsızın motosikleti çalıştırmadan itekleyerek götürmesi diyaliz merkezinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Motosiklet hırsızı kameraya aldırmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Adnan Menderes Bulvarı ile Cengiz Topel Sokak’ın kesiştiği kavşakta bulunan bir binanın inşaatında gerçekleşti. Talha Gedikli isimli işçi, sabah saatlerinde 46 EL 391 plakalı motosikletini, inşaatın hemen yanında bulunan diyaliz merkezinin önüne bırakarak 10 metre ilerideki bina inşaatına gitti. Mesaisini tamamlayan Gedikli, park ettiği motosikletinin çalındığından habersiz bir şekilde park ettiği yere gelince karşılaştığı manzara karşısında şoka uğradı. Motosikletini bıraktığı yerde göremeyen Gedikli, etrafta arama yapsa da motosikletinden en ufak biz ize ulaşamadı. Motosikletinin çalındığını düşünen Gedikli, o sırada motosikletini park ettiği diyaliz merkezinin güvenlik kameralarını fark etti. Hırsızın ya da hırsızlık anının kaydedilmiş olacağını düşünen Gedikli, merkez görevlileri ile güvenlik kameralarını incelediğinde gerçekle yüzleşti. Kameraya yansıyan görüntülerde üzerinde mavi tişört bulunan bir kişi, diyaliz merkezi önüne geliyor. Uzun süre çevreyi kolaçan eden hırsız, bir ara kendisini görüntüleyen güvenlik kamerasını fark ediyor. Kısa bir süre kameraya dikkat kesilse de amacından vazgeçmeyen hırsız, soğukkanlılıkla motosikleti çalıştırmadan çalıyor. Motosikleti, kendisininmiş gibi diyaliz merkezinin önünden geçiren hırsız, Cengiz Topel Sokak’a girince de hızla motosikleti itip gözden kayboluyor.

İzlediği görüntülerden motosikletinin çalındığını anlayan Gedikli, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalini belirledikleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.