Müsiad Dost Meclisi'nin konuğu Orhan oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Geleneksel Dost Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Müsiad Dost Meclisi'nin konuğu Orhan oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantının bu haftaki konukları MÜSİAD Üyesi Harput Dibek Yönetim Kurulu Başkanı Soyer Orhan oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, dost meclisi toplantılarını her hafta farklı konuğu ağırladıklarını söyledi.

Bu kapsamda bu hafta Elazığ’ın yükselen marka değeri olan Harput Dibek kahvelerinin sahibi Soyer Orhan'nın konuk olduğunu ifade eden Özeren,“Harput Dibek kısa sürede ilimizde markalaşmış ve bu yönde emin adımlarla yükselen her daim, gurur duyduğumuz bir üyemiz İlimize katmış olduğu bu katma değer ve istihdamdan dolayı kendisini ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.”dedi.

Harput Dibek Yönetim Kurulu Başkanı Soyer Orhan, da marka hakkında bilgi brerek şunları söyledi:

“Harput Dibek Kahvesi, şu an Türkiye’nin birçok noktasında satılıyor. Türkiye’nin beğenisini kazanmak için Türkiye ve yurt dışında ayda ortalama 5 ton kahve ikramı gerçekleştiriyoruz.  60 ilde ve yaklaşık 600 farklı konumda bulunan bayi ve satış noktalarımız az yatırımla çok kısa bir süre içerisinde oldukça başarılı işlere imza attılar. Şu an bu başarının altında profesyonel bir ekibin imzası mevcut. Ulusal ve uluslararası birçok fuara katılarak oluşturulan bu marka kültürü ile sektörde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Ankara, İstanbul, Antalya, Moskova ve daha birçok şehirde gerçekleşen fuar ve festivallere katılarak gurbet ellerde Elazığ’ı temsil etmek de bizim açımızdan ayrıca gurur verici bir durum olmuştur. Irak’ın Erbil kentinde yurt dışı için pilot uygulamamızı devreye soktuk. Şu an Suudi Arabistan, Katar ve Rusya’da da satış noktalarımız mevcut. 2020 veya 2021 yılları gibi Almanya, Hollanda, Fransa gibi Türklerin çokça yaşadığı ülkelerin gıda sektörüne giriş yapmayı hedefliyoruz. “