Nazırlı Baskil ve Karakoçan'da

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Baskil ve Karakoçan ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Nazırlı Baskil ve Karakoçan'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Nazırlı'nın ilk durağı Baskil oldu.

AK Parti Baskil Belediye Başkan Adayı İhsan Akmurat ile birlikte Baskil Seçim Kordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, AK Parti'nin Gerçek Belediyecilik vizyonunu 31 Mart seçimlerinden sonra Baskil'de hayat bulacağını ifade etti.

Nazırlı ziyaretlerine Baskil ilçesine bağlı Altunuşağı Köyü , İmikuşağı Köyü , Gemici Köylerini ziyaret ederek devam etti.

İftar saatinde AK Parti Baskil Belediye Başkan Adayı İhsan Akmurat'ın Baskilli vatandaşlara verilen iftar yemeğine katılan Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı burada vatandaşlarla bir araya geldi. 

Nazırlı Baskil ve Karakoçan'da

NAZIRLI'YA KARAKOÇAN'DA YOĞUN İLGİ

AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan ilcesini ziyaret etti
AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Mustafa Aydın ile birlikte Karakoçan esnafını ziyaret eden Nazırlı vatandaşların yoğun bir ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

Ziyaretlerine Karakoçan Seçim Koordinasyon Merkezi ile devam eden Nazırlı alanı adeta bir miting alanına çeviren vatandaşlara teşekkür etti.

Nazırlı, " Kimseyi ayırmadan, kimseye ırk, din, parti sormadan Belediye binasının kapıları tüm Karakoçan halkına açıktır. Amacımız hiç bir zaman kimseyi ayrıştırmak oldu tek gayemiz bu millete hizmet etmektir." dedi.