Necla Bak Beauty Center'dan Öğretmenler Günü'ne özel indirim

Necla Bak Beauty Center, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlere yönelik birçok kampanya yapacağını açıkladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Necla Bak Beauty Center'dan Öğretmenler Günü'ne özel indirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bay ve bayan fark etmeden merkeze gelen öğretmelere indirim uygulayacak.

Güzellik Uzmanı Necla Bak, Mevsim geçişlerinden dolayı yapılması gereken cilt bakımları dolayısı ile tüm öğretmenleri yapılacak kampanya dolayısı ile beklediklerini söyledi.

Bu tür özel günlerde  güzellik merkezi olarak müşterilerini memnun etmeye çalıştıklarını vurgulayan Bak, şöyle devam etti:

“24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanya başlattık. Öğretmenlerimize bay ve bayan fark etmeden güzel kampanyalarımız olacak. Merkezimize geldiklerinde yapmak istedikleri bütün işlemlerden kampanyalı bir şekilde faydalanma fırsatı bulacaklar. Lazer epilasyon işlemlerimizde ve yapılan cilt bakımı uygulamalarımızda kampanyalı bir şekilde faydalanmış olacak öğretmenlerimiz. “

Bak, “Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin bizleri  facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir. “dedi.