Nijeryalı heyetten Fırat Üniversitesi'ne ziyaret

Nijerya Hükümeti Yurtdışı Burslar Direktörü Prof. Suleiman Muhammad ve beraberindeki heyet Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı makamında ziyaret etti.

Nijeryalı heyetten Fırat Üniversitesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Suleiman Muhammad Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan, Nijeryalı öğrencilerin Fırat Üniversitesi’ndeki eğitimleri ile alakalı bilgiler aldı.

Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar da hazır bulundu. 

Ziyaret sonrası Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. İzzet Taşar’la birlikte üniversiteyi gezen Nijerya Hükümeti Yurtdışı Burslar Direktörü Prof. Suleiman Muhammad ve beraberindeki heyet, Üniversitede eğitim gören Nijeryalı öğrencileri de ziyaret edip, onlarla bir araya geldiler.

Heyet, Fırat üniversitesinde bir dizi toplantı gerçekleştirip, önümüzdeki dönemlerde Nijerya’dan daha fazla devlet burslusu öğrenci gönderilmesi konusunu değerlendirdi. Nijeryalı heyet toplantıların ardından üniversiteden ayrıldılar.