Öğrenciler engelliler için mavi kapak topladı

Reşadiye Gazipaşa Burhan Aras İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri çevre temizliği bilinci oluşturmak ve engellilere katkı sağlamak amacıyla mavi kapak kampanyası başlattı. Öğrenciler topladıkları kapakları Belediye Başkanı Cemil Kılıç'a teslim etti.

Öğrenciler engelliler için mavi kapak topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Reşadiye Gazipaşa Burhan Aras İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri çevre temizliği bilinci oluşturmak ve engellilere katkı sağlamak amacıyla mavi kapak kampanyası başlattı. Öğrenciler topladıkları kapakları Belediye Başkanı Cemil Kılıç’a teslim etti.

Topladıklarını mavi kapakları teslim etmek için Belediye Başkanı Cemil Kılıç’ı ziyaret eden öğrenciler yaptıkları çalışmadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç,"Öğrencilerimiz toplamış oldukları kapakları belediyemize getirerek örnek bir davranış sergilediler. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda öğrencilerimiz, tekerlekli sandalye beklentisi içerisinde olan engelli vatandaşlarımızı sevindirmek için toplamış oldukları kapakları belediyemize getirdiler. Bizde bu kapakları ilgili yerlere teslim edeceğiz. Duyarlılıklarından ve örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.