Okul servisi sürücülerine eğitim verildi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde okul servis sürücülerine yönelik düzenlenen eğitim kurs sonunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Okul servisi sürücülerine eğitim verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde okul servis sürücülerine yönelik düzenlenen eğitim kurs sonunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve şube müdürleri ile servis sürücüleri katıldı.

Gerçekleştirilen eğitimde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, iki hafta süren okul servis araçlarına yönelik düzenlenen eğitim kursunda iş sağlığı ve güvenliği, sürüş esnasında sosyal çevre iletişimi, trafik sisteminin unsurları, karayollarında sürüş tekniğine uygun güvenli araç kullanımı hakkında şoförlere bilgi verildiğini belirtti.

Müdür Özdemir, “Servis şoförlerimizin trafik adabına ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini, servis şoförlüğünün önemli bir meslek olduğunu öğrencilerimizin can güvenliğinin şoförlerimizde olduğunu hatırlatarak, ilçemizde bugüne kadar olumsuz bir vakanın yaşanmadı. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı servis şoförlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kursa katılan sürücülere katılım belgeleri verildi.