Ortaokulu öğrencileri Müdür Tünçmen ile röportaj yaptı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ortaokul öğrencileri Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ile yürütmüş oldukları projeyle ilgili röportaj yaptı.

Ortaokulu öğrencileri Müdür Tünçmen ile röportaj yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde ortaokul öğrencileri Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ile yürütmüş oldukları projeyle ilgili röportaj yaptı.

Kahta Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Fatma Çap ve Nurgül İnci, Türkçe dersinde yürütmüş oldukları proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ile gerçekleştirdikleri röportajda,kitap okumanın önemi, niçin kitap okuyorsunuz, en sevdiğiniz kitap hangisidir, kitap okumak insana neler kazandırır gibi sorular sordu. Öğrenciler yapmış oldukları röportaj sonucunda okuldaki arkadaşlarına kitap okumanın önemini anlatıp, onlara kitap okumayı tavsiye edeceklerini söyledi. Öğrencilerin röportaj talebi nedeniyle memnuniyetini ifade eden Müdür Tünçmen ise "Okuma benim için hayatın çok önemli bir parçasıdır. Her zaman aktif olarak kitap okuyorum. Kitabı baş ucumdan ayırmıyorum. Kitap, insanın her zaman yanı başında bulunan bir arkadaştır. Kitaplarla arkadaş ve dost olmak gerekir. Kitap okuyan insanın ufku gelişir, hayata pozitif bakar ve karşılaştığı problemlere karşı olumlu çözümler üretebilen insan olmayı sağlar. Bana göre insanın tahsillini, mezun olduğu okul ya da sahip olduğu diploma belirlemez, okumuş olduğu kitaplar belirler. Geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimizin haftada en az bir kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Kitap okuma ile ilgili yaptığınız röportajdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler ise kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen’e teşekkür etti.