OtoPratik'ten kışlık bakım uyarısı

Binek ve hafif ticari araçlara yönelik hızlı bakım markası OtoPratik Ercan, araç sahiplerini hem periyodik hem de kışlık bakımlarını yaptırmaları konusunda uyardı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
OtoPratik'ten kışlık bakım uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke genelinde hava şartlarının değişmesiyle yağışlar şehirleri etkisi altına almaya başladı. Araçlara yapılması gereken bazı bakımlar, zamanında yapılmadığı takdirde hasarlara ve maliyetlere  neden olabiliyor.

Yağışlarla birlikte Ercan OtoPratik atölye formeni, otomotiv  mekaniker ustası   Serkan Dündar, araç bakımının yapılmadığı takdirde araçların motorunda ciddi hasarlar oluşabileceğinin altını çizerek sürücüleri  uyardı .

Otomotiv  mekaniker ustası   Serkan Dündar, araçlarda bakımına  en çok dikkat edilmesi gereken noktaları belirtti. 
Dündar:  “ Kış sezonu açılıyor öncelikle antifriz, cam suyu, silecek, motor yağı, balata ve en önemlisi lastik bakımına dikkat edilmelidir. Kışın yolda kalma gibi can sıkıcı durumların olmaması için özellikle lastik,  antifriz, cam suyunun Kontrol edilmesi şarttır." diye konuştu.Araçta bulunan antifriz ve kış lastiklerine özellikle vurgu  yapan Serkan Dündar, araç bakımının özellikle kış aylarında daha dikkatli ve  periyodlar halinde yapılmasının gerektiğini de hatırlattı.