(Özel Haber) Zülfü Demirbağ'ın haklı gururu

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri öncesi partilerde aday telaşı yoğun bir şekilde devam ederken, bu kapsamda seçimlere özel afişlerde hazırlanmaya devam ediyor.

(Özel Haber) Zülfü Demirbağ'ın haklı gururu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan afişlerdeyse bir detay dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu seçim dönemine atıf yapılarak hazırlanan afişte, Başkan Erdoğan’ın yakın yol arkadaşları da yer alıyor.

“Yerel Yönetimler de Büyük Dönüşüm, Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile başlamıştır” yazılı afişte, Başkan Erdoğan’ın hemen sağındaki isim ise şuan Elazığ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde çalışmalarını sürdüren Zülfü Demirbağ olduğu görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Başkan olduğu dönemde Yol Bakım Hizmetleri Müdürü olan Zülfü Demirbağ, AK Parti kurulduktan sonra da Erdoğan’ın vazgeçemediği isimlerden biri olarak dikkat çekmiş ve 3 ayrı dönemde Elazığ Milletvekili adayı olarak gösterilerek, girdiği her seçimden galip ayrılıp Türkiye Büyük Millet Meclisine gitmeye hak kazandı.