Piazza'dan yaptığı alışveriş lüks otomobil kazandırdı

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen çekiliş kampanyasının kazananları belli oldu.

Piazza'dan yaptığı alışveriş lüks otomobil kazandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen çekiliş kampanyasının kazananları belli oldu.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Mercedes Benz CLA 200 ve teknolojik hediyeler kazandırdığı çekiliş kampanyası, noter huzurunda, Milli Piyango İdaresi yetkilisinin denetimi ve çok sayıda ziyaretçinin katılımıyla sonuçlandı. Çekiliş sonuçlarının belli olduğu sırada Piazza’da alışveriş yapan Burcu Bağcıoğlu Akbörk, anons edilen ismini duyup Mercedes Benz CLA 200’ün sahibi olduğunu öğrendi. Lüks otomobilin kendisine çıktığını öğrenen ve büyük şaşkınlık yaşayan genç kadın, daha sonra mutlu haberi telefonda eşine verdi. Talihli, bir süre sonra gelen eşi Mustafa Akbörk’e sarılarak mutluluğunu paylaştı.

“15 aylık kızımızın şansına”

15 aylık kızlarının şansına hediye çekilişine katıldıklarını söyleyen Burcu Bağcıoğlu Akbörk, “5 yıldır Kahramanmaraş’tayız. Bugün de çekiliş olduğunu bilmiyordum. Alışveriş için uğradım. ‘Araç talihlisi Burcu Bağcıoğlu Akbörk’ dendi. Ben de ‘ne oluyor?’ dedim. Çok şaşırdım ve hemen gelip sordum. Aracın talihlisi olduğumu öğrenince çok mutlu oldum. Eşime haber verdim ve o da gelip mutluluğuma ortak oldu” dedi.

“İlk kez araba sahibi oluyoruz”

Otomobilin kendilerine çıktığına ilk başta inanamadığını, AVM’ye gelince emin olduğunu belirten talihlinin eşi Mustafa Akbörk ise, “Daha önce de otomobil çekilişleri olmuştu. ‘Bize çıkacak’ dedik, çıkmadı. ‘Bu çekilişte de çıkmaz’ diye düşündük ama bize çıktı. Çok mutluyuz. İlk defa araba sahibi oluyoruz. Babamın arabasını kullanıyorduk. Arabayı teslim alınca gezeceğiz, öncelikle ailelerimizi ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

Çekilişte, Mercedes Benz CLA 200’ün yanı sıra; 4 adet Samsung S7 Edge cep telefonu, 1 adet Samsung 55” LED TV ve 4 adet Samsung Galaxy Tabs2m 32 GB tablet de sahiplerini buldu.