Prof.Dr. Ali Ölçücü, Elazığ Milletvekili Aday Adayı

Prof.Dr. Ali Ölçücü, Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Prof.Dr. Ali Ölçücü, Elazığ Milletvekili Aday Adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Prof.Dr. Ali Ölçücü, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Ölçücü basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Muhterem hemşerilerim ve basınımızın güzide mensupları, sözlerime başlamadan öncelikle hepinize hoş geldiniz der, bu vesileyle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Milletime, milletvekili olarak hizmet etme yürüyüşümü resmen ilan edeceğim bu ilk günde bana eşlik etmekte olan dava arkadaşlarım, sizlere müteşekkirim. Hepinize selam olsun.

Aziz ülkemin aziz şehrinin aziz insanlarına selam olsun;

Şehrimizi ülke çapında, ülkesini dünya çapında söz sahibi yapmayı şiar edinen toplumumuzun her kademesindeki insanlarına selam olsun;

Yüreği şehrim, ülkem, ümmet ve insanlık için atan tüm güzel insanlara selam olsun;

Ülkemizin bağrından çıkan, halkımızın korkusuz tercümanı, dünyada ki mazlum milletlerin umudu,  yürekli insan, liderim, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’a hasetten selam olsun.

Ak partinin 15 yıllık iktidarı döneminde atılan adımlar ile bugün güçlü bir Türkiye’den bahsedebiliyoruz. Bugün tarihi, medeniyeti, kültürü ve mümtaz insanlarıyla Türkiye’miz  güçlü bir ülke olmanın ötesine geçmiş ve dünya çapında sözü dikkate alınan bir otorite haline gelmiştir.

Geçmişte ülkemizi idare eden yöneticilerin yanlış uygulamalarından dolayı özgüveni elinden alınan milletimiz, bugün Dünya Lideri Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği sayesinde kendi değerlerini yeniden hatırlamış ve tarihin omuzlarına yüklediği sorumlulukları bir daha yüklenme cesaretini elde etmiştir. Bundan dolayı bahtiyarım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ’nın 15 Temmuz gecesi ifade ettiği gibi “ Bu millet eli öpülesi bir millettir, elhamdülillah millet arkamızdan yürüdü ve bizi yalnız bırakmadı”. Evet, bu millet dinine, vatanına, milletine ve liderine sahip çıkmış ve bu uğurda gözünü kırpmadan şehit olmayı arzu etmiş bir millettir. Bundan dolayı ne kadar hamd etsek azdır.

Türkiye’nin dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz gecesi milletimiz camilerden yükselen salaları duyunca ülkemizi işgal etmek isteyen şer güçlere karşı korkusuzca mücadele etmiş ve adeta  kuva-i milliye ruhunu  yeniden yaşamıştır. Böyle bir milletin ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum.

Dünyanın her neresinde bir haksızlık varsa en yüksek perdeden bu haksızlığa karşı çıkan bir ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum.

Cihanın her yerine yardım götüren ve dünyanın en yürekli ülkesi olan Türkiye’nin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum.

Değerli dava arkadaşlarım;

15 yılda ak partinin Türkiye ye kazandırdığı eser, yaptığı hizmet ve yatırımlar kelimelerle ifade edilmeyecek kadar gurur ve onur vericidir. Girdiği her seçimden daha başarılı sonuçlarla çıkan Ak Parti, Türk siyasi tarihinin en kurumsal partisi olduğu kuşkusuzdur. Ak partinin bu uzun yolculuğunda güttüğü siyaset hiçbir zaman millete hizmet etme dışında bir misyon taşımamıştır. Her durumda yüzünü millete dönmüş, milletin sözünün üstünde söz tanımamıştır.

Ak parti, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde 24 haziranda yeni bir seçime gitme kararı almıştır. 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde Gazi meclisin milletvekili olarak aziz milletimize hizmet etmek , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğindeki  kutlu ak parti hareketinin bir neferi olmak için millet vekili aday adaylığı sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çalışmak ve sebepleri oluşturmak bizden, takdir öncelikle Yüce Yaradan ve halkımıza aittir.

Verdiğimiz kararın  İlimiz, Ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle Allaha emanet ediyorum .