Saadet Partisi dur durak bilmiyor

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar ilçesi, ardından Doğukent Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Saadet Partisi dur durak bilmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar ilçesine giden Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, M. Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı burada esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflarla bir bir ilgilenen adaylar, onların sıkıntılarını dinledi ardından Saadet Partisi’nin projelerini anlattı.

TANYILDIZI: “AYRIŞTIRMA, BÖLÜŞTÜRME, ÖTEKİLEŞTİRME ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR”

Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı, yapmış olduğu değerlendirmede AK Parti’nin siyasetini eleştirdi. AK Partinin kutuplaşmaya yönelik tavrının yanlış olduğunu söyleyen Tanyıldızı, “Ülkemizdeki sıkıntıları biliyoruz. Siyaset tıkanmış, ekonomi tıkanmış. Kardeşliğin altına dinamit konuluyor. Ayrıştırma, bölüştürme, ötekileştirme almış başını gidiyor. Bu kutuplaşmayı da maalesef izlediğimiz kadarıyla AK Partili kardeşlerimizden görüyoruz. Bütün partiler kardeşliği esas alırken AK Partililer kutuplaşmayı kendilerine siyaset edinmiştir. Ama halkımız bunları görmekte… 24 Haziran’da gereken cevabı vereceğine inanıyorum.” dedi.

ERGEN: “24 HAZİRAN UÇURUMUN KENARINDAKİ SON DÖNÜŞTÜR”

Oy vermenin dini bir sorumluluk olduğunu ifade eden Saadet Partisi 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen, “Esnafları geziyoruz. Vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların derdini dinliyoruz. Onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Esnafımız olsun, halkımız olsun gerçekten çok sıkıntılı durumda. Bu seçim gerçekten ciddi manada bir ölüm kalım seçimidir. Bu uçurumun kenarındaki son dönüştür. Bu seçimde de yanlış yaparsak ülkemiz ve memleketimiz büyük bir sıkıntıya düşebilir. Onun için bu seçimde mutlaka sandık başına gitmemiz gerekmektedir. Bildiğiniz üzere oy vermek dini bir sorumluluktur. Çünkü insan mahşerde ahirette her nefesinden her anından sorguya çekilecektir. Biz Saadet Partisi kadroları olarak hazırız. Ülkemizi geçmişte olduğu gibi yine en iyi şekilde yöneteceğiz inşallah. 96-97 yıllarında nasıl bir başarı elde ettiysek aynı şekilde devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kovancılar ziyaretinin ardından Elazığ’a geçen Saadet Partili adaylar Doğukent Mahallesi’nde bir Kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi.

HACIBEKİROĞLU: “EMEKLİ PERİŞAN ESNAFIN AĞZI AÇILMIYOR”

Ülkenin zengin kaynakları olmasına rağmen halkın sıkıntı yaşadığını söyleyen Saadet Partisi 1. Sıra Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, yapmış olduğu konuşmada “Arkadaşlar bu ülke bizim. Hepimiz beraber yaşamak zorundayız. Yalnız bizim ülkemizin kaynakları var. Biz milli görüşçüler olarak şuna inanıyoruz. Yani bizim tespitimiz ülkemizin kaynakları hepimize yeter. Fakat ülkemiz yanlış yönetiliyor. Bizim ülkemiz milli dinamiklere sahip bir ülke. Ama bizim insanımız inim inim inliyor. Kaynaklarımız, zenginliğimiz var da neden inim inim inliyoruz. Asgari ücretimiz 1600 TL. 7 milyon civarında da işsizimiz var. Emekli perişan. Esnafın ağzı açılmıyor.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partili adaylar kahve toplantısının ardından seçim çalışmalarına Doğukent Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret ederek devam ettiler.