Saadet'te seçim çalışmaları sürüyor

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Alacakaya ve Arıcak ilçelerini ziyaret etti. Saadet Partisi Milletvekili Adayları Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı ise Maden ve Sivrice'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet'te seçim çalışmaları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Alacakaya ilçesine giden Hacıbekiroğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti. Esnafları da ziyaret eden İbrahim Hacıbekiroğlu, Saadet Partisi’nin projelerini anlattı, gerçekleştirdikleri millet ittifakı ile birlikte Saadet Partisi’nin baraj sorununun olmadığını ifade etti.

Alacakaya ziyaretini tamamlayan Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, Arıcak’a geçti. Arıcak’ta da esnaf ziyareti gerçekleştiren Hacıbekiroğlu, esnafın sıkıntılarını dinledi ve onlara Saadet Partisi’nin çözüm önerilerini sundu.

“İLÇELERİN DURUMU İÇ AÇICI DEĞİL”

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Hacıbekiroğlu, Elazığ ilçelerin durumunun iç açıcı olmadığını söyledi ve devam etti: “Alacakaya, Arıcak, Maden, Sivrice, Keban ve Ağın… bu ilçelerimiz gerçekten çok geri gitmiş ilçelerdir. Baskil, Karakoçan, Kovancılar, Palu kısmen canı ama diğer ilçelerimizin durumu maalesef iç açıcı değil. Gençler işsiz, iş bulamadıkları için haklı olarak ilçeleri terk ediyorlar. Ve şimdi genelde emekli olan kardeşlerimizle sık olarak karşılaşıyoruz.”

“RANT EKONOMİSİ DEĞİL, ÜRETİM EKONOMİSİ”

İnsanların doğup büyüdüğü yerleri terk etmemesi gerektiğine değinen Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, Saadet Partisi olarak bu duruma dur diyeceklerini ve bu konuda önemli projelerinin olduğunu ifade etti. Hacıbekiroğlu, “Milli görüş politikalarımız aslında insanların doğduğu yaşadığı yerde yaşaması, karnını doyurması lazım. Özet olarak şunu söylüyorum: Biz geçmişten bugüne kadar halkımız bizi tanıyor. İnşallah 24 Haziran’da yapılan seçimlerde bize destek verirlerse bu ülkenin rant ekonomisi değil de yatırıma dayalı üretim ekonomisini öncelikli olarak ele alırsak inşallah hem insanlarımız ilçede kalır hem de burada refah bir hayat yaşar. Ben bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. İnsanlarımızın mutluluğu için neticelendirilmesini diliyorum. Alacakaya ve Arıcak ilçemizden de Saadet Partisine destek bekliyorum.” diye konuştu.

Maden ve Sivrice’de esnaf ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Milletvekili adayları Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı, Maden ve Sivrice halkından partilerine destek istedi.