Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kurban Bayramı için aşıya dikkat çekti

Sakarya'da 157 eserin toplu açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Pandemiyi hayatımızdan silebilmek için toplumsal bağışıklık hedefimize ulaşmak zorundayız' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kurban Bayramı için aşıya dikkat çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sakarya'da 2.6 milyar TL yatırımla hayata geçirilen 157 eser, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, siyasi partilerin Sakarya milletvekilleri, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Törende ilk olarak söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Cumhurbaşkanımızın Sakarya'da çok büyük yatırımları var. Benim de Sakarya ile alakalı çok uzun olmasa da kısa bir öyküm var. Demiryolları genel müdürüydüm, Ergün Atalay ile birlikte depremde yıkılan fabrikayı nasıl ayağa kaldırırız diye düşündük. Bu fabrikayı yeniden yapmayı kararlaştırdık. Ve o fabrikayı yeniden yapmak bize nasip oldu. Bugün Türkiye yeni fabrikaların açılışlarına şahitlik ediyor” dedi.