Sarıgül: 'Ankara'ya yeterince anlatılamamış'

Partisinin il teşkilat binasını açmak üzere ilimize gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ilimizin problemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıgül: 'Ankara'ya yeterince anlatılamamış'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal 23 Televizyonunda usta gazeteci Arif Çakmak’ın “ayrıntı” programına katılan Sarıgül, Çakmak’ın “Elazığ’ı nasıl buldunuz?” sorusu üzerine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sokakta halkla buluştuklarını, esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptıklarını belirten Sarıgül, Elazığlıların çok değerli ve özel bir yerde tutulması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Ben Elazığlılara kurban olurum. Bugün görüştüğümüz Elazığlılar hep deprem konutlarının küçüklüğünden söz ettiler. Bir insana mutsuz olacağı bir evi vermektense vermemek daha iyi. 70 metrekare bir ev yerine 100 metrekare bir ev verilseydi ve bunun farkı vatandaştan istenseydi seve seve verirdi. Gördüğüm şu ki konutlar çok aceleye getirilmiş ve halkın beklentileri Ankara’ya yeterince iletilmememiş. Ben bu durumu Sayın Çevre ve Şehircilik bakanımıza bizzat ileteceğim”