'Şehre katma değer katacak projelerimiz var'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerine devam ediyor.

'Şehre katma değer katacak projelerimiz var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini ziyaret etti. Akın bu kapsamında Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası, Palulular Derneği, Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası, Sivriceliler derneği ve Palu Gökdere Derneğini ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup destek istedi.

Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın; "Ramazan ayında programımızda sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ziyaretlerimiz vardı. Bugünde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her yöreden yetişecek insanlara ihtiyacımız var. İnsanlarımızın birbirinden ayrı tutmak mümkün değil. Esnaflarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyoruz ve yetkiyi aldığımızda yanlarında olup sorunların takipçisi olacağız. Şahsımıza karşısı toplumda bir teveccüh oluştu, herkes bizi bağrına bastı. Bizim için de bu seçimde bir ümit doğdu ve inşallah seçimi kazanacağız. Seçilmemiz durumunda bu güzel projeleri hayata geçirebilirsek memleketimiz bırakın büyükşehir olmayı bölgesinde lider olacak. Şehrimiz tüm zenginliklere sahip. Havayolu, demiryolu, karayolu ulaşımı var. Bütün yolların kesiştiği bir nokta. 3 tarafı sularla çevrili, altın, gümüş, silisyum, bakır gibi başlıca yer altı kaynakları var. Böylesine zenginliklerle dolu bir şehre güzel bir plan yapılması lazım “dedi.

'Şehre katma değer katacak projelerimiz var'

"ŞEHRE KATMA DEĞER KATACAK PROJELERİMİZ VAR"

Elazığ'ımıza Doğukentten Hilalkente kadar bir tramvay hattı inşa edilecek. Kentsel dönüşüm Halk ekmek fabrikası, kaynak suyu fabrikası yapılacak. ET ve Balık Kurumu ve Torku gibi bir kooperatif kuracağız. Kendi üreticimizden eti, sütü, peyniri, tereyağını, çedene kahvesi, kayısı gibi şehrimizin ait doğal ürünleri alıp gıda mühendislerinin denetimde paketleyip vatandaşlarımıza arz edip diğer taraftan da tüm dünyaya Elazığ'ın markası tanıtılacak.

Uygun fiyata satışa sunacağız. Sivrice’mize güzel bir turizm tesisi yapacağız. Sizin yararınıza, faydanıza ne varsa ben o projenin peşinden koşarım. Bundan dolayıdır ki ben sizlerden oy emanet istemeye geldim “diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve üyeleri Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'a seçimlerde başarılar diledi.