SGK'ya yüzlerce sözleşmeli personel alınacak

Sosyal Güvenlik Kurumu'na yüzlerce sözleşmeli personel alınacak.

SGK'ya yüzlerce sözleşmeli personel alınacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamaya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yeni personel alımına hazırlanıyor. Toplamda 1.392 sözleşmeli personel alımı için başvuruların alınacağını duyuran Bakan Işıkhan, detayları kamuoyuyla paylaştı.

Bu alımlar kapsamında SGK, 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi ve 4 teknisyen istihdam edecektir. Başvurular, 5 Ekim'den başlayıp 11 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şunları belirtti: "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ailesine yeni katılacak mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Başvuru detayları ve gereklilikleri öğrenmek için ÖSYM'nin resmi internet sitesini takip edebilirsiniz."

Sözleşmeli personel alımına dair tüm bilgilere, ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları önemlidir. Başvuruların sonuçları, ilan tarihlerinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.