Sıcak havalarda cilt bakımına dikkat!

Güzellik Uzmanı Necla Bak, sıcak havaların etkili olması ile birlikte cilt bakımında nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu.

Sıcak havalarda cilt bakımına dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün geçtikçe artan sıcak havaların etkili olması hayatımızda birçok alanı olumsuz etkilemesi ile birlikte cilt bakımının önemini birkez daha hatırlattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan ve vatandaşların cilt bakımına dikkat etmesi gerektiğini belirten Güzellik Uzmanı Necla Bak ''Yaz mevsiminde cilt güneşte, hava olayında kurumuşsa ya da lekeye meyilli olmuşsa cilde tedavi yapılması gerekir. Normal klasik cilt bakımı ise cildimizde tespit ve analizi, onunla birlikte buhar, temizleme, sıkma, maske işlemi ve tedaviye yönelik ev bakımında kullanılan uygulamalardır.'' ifadelerini kullandı.

''YANLIŞ TEDAVİ, YANLIŞ SONU GETİREBİLİR''

Güzellik Uzmanı Bak, cilt bakımı öncesi cilt tipinin tespitinde herhangi bir yanlışın yapılması ve alanında uzman olmayan kişilerden tavsiye alınması cilt bakımında yanlış tedavinin yanlış sonu getirebileceğini söyledi. Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi'nde alanında uzman kişiler ile çalışıldığını ve doğru tedavi ile akne tedavisi, dermapen, somon DNA gibi birçok hizmet sunduklarını belirtti.