Sınav Kurs Merkezi pandemi sürecini nitelikli ve kapsayıcı eğitimle sağladı

Elazığ Sınav Kurs Merkezi Bahçelievler şubesi rehber öğretmeni Merve Çaya Son Dakika 23'e özel açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sınav Kurs Merkezi pandemi sürecini nitelikli ve kapsayıcı eğitimle sağladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mart ayında ülkemizde etkisini gösteren covid 19 nedeniyle toplumda yeni düzenlemeler yapılarak sosyal hayata dönüş başlamıştı. Birçok öğrenci virüs nedeniyle okullardan uzak kalmış, internet üzerinden etkileşimler sağlanmıştı. Eğitimde değişikliklere başvuran gruplar içerisinde özel kurs merkezleri de var.

Elazığ Sınav Kurs Merkezi Bahçelievler şubesi rehber öğretmeni Merve Çaya yeni süreçte yaptıkları çalışmalardan bahsederek sorularımızı yanıtladı. 

Pandemi nedeniyle yoğun değişim sürecine giren Elazığ Sınav Kurs Merkezinin çalışmalarını ve değişen unsurları anlatan Rehber Öğretmeni Merve Çaya: “Sınav Kurs Merkezi olarak özverili çalışmalar yürüttük, hızlıca paket programlarımızı oluşturarak kurumumuzu eve taşıdık. Online eğitime hızlıca geçiş yaptık. Öğrencilerimiz ve velilerimizle her zaman iletişim içerisinde olduk." dedi.

Eğitimin bir haftalık tatile girmesiyle  ‘Eğitim Kampı ‘ çalışması yaptıklarını dile getiren rehber öğretmeni Merve Çaya, Kampın; denemeler, veli toplantıları, kariyer günleri, kütüphane çalışmalarından oluştuklarının bilgisini verdi. 
Sınav Kurs Eğitim Merkezinin felsefesine “Robot yetiştirmek değildir” diye vurgu yapan Çaya: "Biz çok kontrollü çalışıyoruz, bütün önlemlerimizle öğrencilerimiz için çalışıyoruz, velilerimiz ve öğrencilerimiz bizden memnunlar, bu yüzden veliler bizi tercih etmeli." ifadelerine yer verdi.

Elazığ Sınav Kurs Merkezi Bahçelievler şubesi rehber öğretmeni  Merve Çaya sınav grubunda olan öğrenciler için yaptıkları çalışmalardan da bahsetti. Çaya, “Yoğun soru çözümü yaparak denemeler uyguluyoruz, 12.sınıflarımız için hafta sonları ve hafta içinde ders veriyoruz, onlara bire bir rehberlik sağlıyoruz. Çocuklarımızın sonuna kadar yanındayız. Sadece Sınav yayınlarının denemelerini değil, birçok yayınlar arasında seçim yaparak deneme sınavlarını hazırlıyoruz.” dedi.