Sınır ötesinden gelen 'Sevgililer Günü notları' duygulandırıyor

Sınır ötesinde görevli güvenlik güçlerinden sipariş alan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki çiçekçilerde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde tatlı bir telaş yaşanıyor.

Sınır ötesinden gelen 'Sevgililer Günü notları' duygulandırıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla günler öncesinden hazırlıklara başlayan bölgedeki çiçekçiler, iş yerlerine ulaşan rengarenk çiçekleri, siparişlere uygun şekilde hazırlıyor.

Çiçekçilerde, bu anlamlı günde vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra sınır ötesinde görevli güvenlik güçlerinin bölgede yaşayan eşine, nişanlısına ya da annesine göndermek istediği çiçek siparişleri de yoğunluk oluşturuyor.

Sınır ötesinden telefon ya da internet üzerinden verilen siparişleri yetiştirebilmek için yoğun bir şekilde çalışan çiçekçiler, özenle hazırladıkları buketleri iletilen sevgi dolu notları da iliştirerek, kahraman güvenlik güçlerinin sevdiklerine ulaştırıyor.

Haber

Elazığ'da çiçekçilik yapan Kaan Yıldırım da üç kuşaktır ailelere mutluluk taşıdıklarını ifade etti. Bu tür günlerin kendileri için anlamlı olduğunu anlatan Yıldırım, heyecanla aldıkları siparişleri hazırladıklarını söyledi.

Yıldırım, aldıkları siparişler içerisinde en çok etkilendiklerinin güvenlik güçlerinden gelen siparişler olduğuna dikkati çekerek, "Sadece askerlerden aldığımız 40 siparişimiz var. Askeri personelin siparişlerine yazdırdığı notlar bizi çok etkiliyor. Allah askerimizin yardımcısı olsun. Onların isteklerini yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz." dedi.

Haber

Verilen siparişleri en iyi şekilde adreslerine ulaştırdıklarını belirten Yıldırım, "Vatan için görev yapıyorlar. Bu mutlu günlerde ailelerinin yanında olamıyorlar. Bu güzel günlerde onlara destek olduğumuz, bağ kurduğumuz için çok mutluyuz." diye konuştu.

Yıldırım, Sevgililer Günü'nde annelerine çiçek gönderen güvenlik güçlerinin de olduğunu kaydederek, köylere kadar ulaşıp siparişleri adresine teslim ettiklerini belirtti.

Haber

''EŞİMDEN HEDİYE GELDİ''

Sınır dışında görev yapan asker eşinden çiçek alan M.Ç, eşinin gönderdiği çiçeklerin kendisine ulaştığını, çok mutlu olduğunu söyledi.

M.Ç, "Eşim sınır dışında görev yapıyor. Uzun süredir görüşemiyoruz. Özel günlerimiz hep ayrı geçiyor. Eşimden bir hediye geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Haber