Sivas'ta eğitime hayırsever desteği sürüyor

Sivas'ta hayırsever Gülseren Katurman, okul öncesi eğitime destek olmak amacıyla anaokulu yapımı için bağışta bulundu.

Sivas'ta eğitime hayırsever desteği sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’ta hayırsever Gülseren Katurman, okul öncesi eğitime destek olmak amacıyla anaokulu yapımı için bağışta bulundu.

Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül sağlık sorunları nedeniyle valilik binasına gelemeyen ve daha önceden de bazı hayır faaliyetlerinde bulunan Gülseren Katurman’ı evinde ziyaret ederek, yaptığı bağıştan dolayı teşekkür etti.

Vali Gül, ülke genelinde tekli eğitime geçilmesine yönelik başlatılan çalışma kapsamında; hayırseverlerin destekleri ile şimdiye kadar 6 vatandaşın eğitime katkıda bulunduğunu ve kendileriyle protokol imzalandığını söyledi.

Okul öncesi eğitimin zorunlu hale getirildiğinde Sivas’ta eğitim altyapısının tamamlanmış olacağını söyleyen Gül, "Tekli eğitim, okul öncesi ve beşince sınıfa geçerken çocukların yabancı dil eğitim almaları noktasında çalışmalar yapılıyor. İnşallah 100 derslik eğitim yuvası ilimize kazandıracağız. Yaptığınız yardımdan Allah razı olsun. Size ve ailenize teşekkür ediyorum" dedi

Hayırsever Gülseren Katurman ise bağışı yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah okulumuzda topluma faydalı çocuklar yetiştirilecek. Valimize ve değerli eşine buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Davut Gül ile Katurman arasında 4 derslikli anaokulu yapılması için protokol imzalandı.