Somon DNA'sı ile cildinizi gençleştirin

Güzellik Uzmanı Necla Bak, merkezinde uyguladıkları Somon DNA tedavisinin cilde sağladığı faydalardan bahsetti.

Somon DNA'sı ile cildinizi gençleştirin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi Yetkilisi ve Güzellik Uzmanı Necla Bak Somon DNA tedavisinin faydaları hakkında birtakım bilgiler verdi.

Somon DNA tedavisinin günümüzde oldukça popüler olduğunu söyleyen Güzellik Uzmanı Bak, “Bu tedavi yöntemi, saf hyalüronik asit ve somon balığı spermlerinden elde edilen DNA moleküllerinin ciltte hücre yenileme amacıyla kullanıldığı cilt gençleştirme yöntemlerindendir. Dermapen gençlik kalemiyle uygulanmaktadır.  Hızlı canlandırma ve gençleştirme etkisiyle yaygın olarak talep edilmektedir.” dedi.

Güzellik Uzmanı Necla Bak, Somon DNA tedavisinin cilde sağladığı en önemli üç faydasını da şu şekilde sıraladı:

“CİLDİ EKSTRA NEMLENDİRME ÖZELLİĞİ"

Somon DNA, içerisinde yoğun miktarda hyalüronik asit bulundurur. Hyalüronik asit de cildin nemlendirilmesinde son derece yardımcıdır.

“CİLDİ DAHA CANLI VE DAHA PARLAK GÖSTERİR”

Somon DNA’nın içindeki vitaminler, minareller, aminoasitler, proteinler, inorganik tuzlar gibi zenginleştirilmiş içeriğiyle sağlanır.

“KOLAJEN YAPIMIN UYARILMASI”

İçerisinde Somon balığının DNA’sı bulunmaktadır. Somon balığının DNA’sı insan DNA’sına en çok benzeyen DNA yapısını içermektedir. Bu yöntemle kolajen yapımını çok kuvvetli bir şekilde uyarmakta ve genellikle 3-4 ay gibi bir süre içerisinde kişinin cildinin sıkılaşıp daha dolgun hale geldiği görülmektedir.

Güzellik Uzmanı Necla Bak, Somon DNA hakkında daha geniş bilgi almak isteyenleri, Elazığ’da Valifahribey Caddesi Ünallar İş Merkezinde bulunan iş yerini ziyaret edebilir ya da 0544 238 23 03 nolu telefondan bilgi ve randevu alabilirler.” dedi.