TFF Futbol Gelişim Direktörü Kafkas, Sivasspor'un alt yapı tesislerini gezdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivaspor'un alt yapı takımları için hazırlanan yeni tesisleri gezdi.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Kafkas, Sivasspor'un alt yapı tesislerini gezdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivaspor’un alt yapı takımları için hazırlanan yeni tesisleri gezdi.

Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’nin yanına yapılan ve tamamlanma aşamasına gelinen alt yapı tesislerini ziyaret eden TFF Futbol Gelişim Direktörü Kafkas’a, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Asbaşkan Faruk Taşseten, Teknik Direktör Tamer Tuna, TFF Genç Oyuncu Gelişim Müdürü Cem Pamiroğlu ile Futbol Gelişim Direktörü Murat Dizdar eşlik etti.

Sahaları ve soyunma odalarını inceleyen Kafkas, Başkan Otyakmaz ve Futbol Gelişim Direktörü Dizdar’dan tesisler hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından Başkan Otyakmaz, Kafkas ve Pamiroğlu’na Sivas’a gelerek tesisleri inceledikleri için teşekkür etti.

Yapılan tesisleri yetkililere gösterme fırsatı bulduklarını kaydeden Otyakmaz, "Kendilerinin ifadesi ile özellikle İç Anadolu Bölgesi’nde önemli bir açığı kapattık. Sosyal sorumluluk gereği bölgeye hizmet etmek en büyük amaçlarımızdan bir tanesi. Bunu yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. İmkanlarımızın ve ekonomik şartlarımızın diğer şehirlere göre biraz daha kısıtlı olduğu herkesin malumu. Dolayısı ile federasyonumuzun da yapılan güzel işlerde yanımızda olduğunu bilmek, desteklerini görmek en büyük beklentimiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak genç oyuncu gelişimine yatırım yapan Sivasspor’u ziyaret ettiklerini belirten Kafkas ise, "Başkanımız Mecnun Otyakmaz da bizleri onurlandırdı. Federasyon olarak Sivasspor Kulübü’ne nasıl destek olabiliriz, genç oyuncu ve antrenör gelişiminde neler yapabilir diye buradayız. Böyle yatırımları diğer kulüplerimizin de yapması gerektiğine inananlardanım; çünkü genç oyuncu gelişimi bugün en önemli parametrelerden bir tanesi. Başkanımızı ve Demir Grup Sivasspor Kulübü’ne böyle bir yatırım yaptığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kafkas, daha sonra alt yapı antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.