TOKİ'nin indirim kampanyası bugün başlıyor

TOKİ, özel indirim kampanyasıyla ev ve iş yeri alıcılarını sevindiriyor.

TOKİ'nin indirim kampanyası bugün başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOKİ, 21 Haziran 2022'den önce satın alınan konut ve iş yerleri için özel bir indirim kampanyası başlatıyor. Borçlarını peşin ödeyenler yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Başvurular ise 19 Ekim'e kadar kabul edilecek.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin müjdesini verdiği bu kampanya, ev ve iş yeri sahiplerini memnun edecek nitelikte. Yüzde 25 indirim kampanyası bugün itibarıyla başladı ve 19 Ekim'e kadar devam edecek. Peşin ödeme yapan ev ve iş yeri alıcıları, toplam borçlarından yüzde 25 indirim kazanacaklar.

KISMİ ÖDEME İMKANI

TOKİ'nin bu indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler, borçlarını tamamen kapatamayanlar için de bir fırsat sunuyor. Borç bakiyesinin yüzde 25'ini peşin olarak ödeyenler yine yüzde 25 indirimden faydalanabilecekler.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

İndirim uygulaması, TOKİ'nin belirlediği projelerdeki konut ve iş yeri alıcıları için geçerli olacak. Başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatma işlemi yapılmış olmalı ve geriye dönük taksit veya emlak vergisi borcu bulunmamalıdır. Ayrıca, taksit ödemeleri en geç Haziran 2022 sonuna kadar başlamış olmalıdır. Taksit süresi 12 aydan az olanlar kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen ev ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzaladıkları aracı bankalar aracılığıyla konut kredisi kullanma hakkına sahip olacaklar. Bu kampanya ile TOKİ, mülk sahiplerine özel bir fırsat sunarak borçlarını daha hızlı ve avantajlı bir şekilde kapatma imkanı tanıyor.