Toplu taşımada büyük indirim

Elazığ Belediyesi, toplu ulaşımda kullanılan ELZ-Kart'ta büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya doğrultusunda, ELZ-Kart kullanıcılarına yüzde 15 oranında indirim fırsatı sunulurken, kart ücreti de alınmayacak.

Toplu taşımada büyük indirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, toplu ulaşım araçlarının kullanımını artırmak ve vatandaşların bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla, 20 Mart ve 2 Temmuz 2017 tarihlerini kapsayan dönemde cazip bir indirim kampanyası başlattı. Bugün itibariyle başlatılan kampanya ile tam bilet ücreti 1.75 TL’den 1.50 TL’ye, indirimli kart ücreti ise 1.25 TL’den 1.00 TL’ye indirildi.

Yine kampanya doğrultusunda 1-2-3-4-5 binişlik tek kullanımlık kartlar haricindeki tam kartlardan alınan 5 TL’lik kart ücreti ile indirimli ve ücretsiz kartlardan alınan 10 TL’lik kart ücreti de alınmayacak.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda ulaşımda vatandaşın cebini rahatlatacak indirim kampanyasının bugün itibariyle uygulamaya girdiği belirtilerek,   kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların Gazi Caddesi'nde bulunan Elazığ Belediyesi İş Merkezi’nde bulunan kart satış ve yükleme merkezine başvurmaları gerektiği bildirildi.