Tufanoğlu Erzincan'da teşkilat çalışması yaptı

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, 4. Dönem Toplu Sözleşme sonrası hizmet kollarında elde edilen kazanımlar hakkında teşkilatı bilgilendirmek amacıyla Erzincan'ı ziyaret etti.

Tufanoğlu Erzincan'da teşkilat çalışması yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, 4. Dönem Toplu Sözleşme sonrası hizmet kollarında elde edilen kazanımlar hakkında teşkilatı bilgilendirmek amacıyla Erzincan’ı ziyaret etti.

Teşkilat çalışmaları çerçevesinde Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkan Tufanoğlu Erzincan Memur-Sen Başkan Vekili İbrahim Halil İçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Zakir Yıldız,Mustafa Sevilir, Orhan Almacı, Erol Şahin, Zafer Arli, Selahattin Sarıkaya ve Murat Orhan ve Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Bilal Selçuk ile uzun süre sohbet ettiler. İçoğlu ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Tufanoğlu na teşekkür etti.

Genel Başkan Tufanoğlu, Erzincan gezisinde, Bayındır, İnşaat ve Köy Hizmetleri hizmet koluna bağlı kurum müdürlerini makamında ziyaret edip çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinledi.

İlk etapta AFAD İl Müdür Vekili Kadir Çelik ile görüşen Genel Başkan Tufanoğlu, ardından beraberindekilerle birlikte Tapu İl Müdürü Ekrem Çalışkan, Kadastro İl Müdürü Hasan Dayıkaraca ve Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Selçuk Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret ettiği kurumlarda personelle bir araya gelen Genel Başkan Tufanoğlu, fikir alış-verişinde bulunup sorun ve talepleri not etti. Memur Sen Konfederasyonu Erzincan İl Temsilciliğince düzenlenen il divan toplantısına katılan Genel Başkan Tufanoğlu, Memur Sen’e bağlı sendikaların il başkanlarıyla istişarelerde bulundu.

"En iyi rakamı kazandık"

Toplu Sözleşmede elde edilen kümülatif yüzde 17,54’lük zammı hatırlatan Genel Başkan Tufanoğlu, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkenin mevcut şartları göz önünde bulundurulduğunda en iyi rakamı kazandık." dedi.

Hain FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini anımsatan Genel Başkan Tufanoğlu, "Türkiye 15 Temmuz gibi bir süreci yaşadı. Diğer yandan sınır ötesi operasyonlar devam ediyor. Ekonomik veriler ortada. 4. Dönem Toplu Sözleşme değerlendirilirken bütün bunlar göz ardı edilmemeli." diye konuştu.

Pazarlığı son noktaya kadar zorladıklarını vurgulayan Genel Başkan Tufanoğlu, "İpin bir ucundan hükümet bir ucundan biz çektik. Kopma noktasına geldiğinde ya teklifi kabul edecektik ya da hakem heyetine gidip belki de hizmet kollarındaki kazanımlarımızı da kaybedecektik. Bu açıdan değerlendirildiğinde genele ve hizmet kollarına ilişkin önemli kazanımlar elde ettiğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Güçlü Türkiye’nin güçlü sendikası"

Memur Sen Konfederasyonu’nun çözüm odaklı bir anlayışa sahip olduğunun altını çizen Genel Başkan Tufanoğlu, şunları kaydetti: "Memur-Sen sadece ücret sendikacılığı yapmıyor. Taşlı-sopalı sendikacılık gerilerde kaldı. Ortalığı velveleye verince kaybeden yine biz olacağız. Güçlü Türkiye hedefinde misyonumuz güçlü Türkiye’nin güçlü sendikası olmak."

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ’nu Erzincan’da misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Bilal Selçuk , "Sendikamızın kazanımlarını anlatmak ve teşkilat çalışmaları için şehrimize gelen Genel başkanımız Sayın Soner Can Tufanoğlu ile tüm üyelerimize ulaşmaya çalıştık. Verimli bir teşkilat çalışması yaptık. Genel Başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Memur-Sen ve Bayındır Memur-Senin hedefi, ‘önce insan’ anlayışından hareketle insan onurunu ayağa kaldırmak. Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar üstlendiği misyon doğrultusunda verdiği soylu mücadele ve elde ettiği kazanımlar, sendikal anlayışımızı ortaya koymaktadır. Bu anlayışla hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir.” şeklinde konuştu.