Türkiye'yi daha ileriye götürmek için 'evet'

Kentte mahalle ziyaretlerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye'nin daha ileriye gitmesi için sandığa gidip evet diyeceklerini söyledi.

Türkiye'yi daha ileriye götürmek için 'evet'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hilalkent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkanı Yanılmaz, belediyenin gerçekleştirdiği projelere ilişkin bilgiler de aktardı.

Türkiye’yi daha ileriye götürmek ve zenginleştirmek için 16 Nisan’da evet dediklerini aktaran Başkan Yanılmaz,"Güçlü ve irade sahibi hükümetlerle devam etmesini istiyorsak sandıklara gidip, ’bu ülkenin gerçek sahibi de yöneticisi de biziz ve kimse bizim seçtiğimize müdahale edemez’ demeliyiz. Halk kimi isterse o kişi gelsin görevini yapsın. Memnun kalmadığımız takdirde tekrar değiştirelim. Bu referandum bize bu hakkı tanıyor ve bu tarihi oylamayı ülke olarak çok iyi analiz edip çok iyi değerlendirelim”diye konuştu.

Göreve geldikleri günden itibaren kimsenin dokunmaya cesaret edemediği birçok problemi çok kısa sürede içerisinde hızlı bir çalışmanın sonucunda tamamladıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, bunun en büyük örneğinin Şorşor Deresi projesi olduğunu kaydetti.

Elazığ’da çöpten elektrik üretme sistemini hızlı bir şekilde kurduklarını da hatırlatan Başkan Yanılmaz, bu sayede çöp diye bir problemin kalmadığını aktardı.

Yanılmaz, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Bosnahersek Bulvarı alt geçidine kardeş proje olarak tanımlanan Cahit Dolakay Bulvarı alt geçidinin de bu yıl içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.