Ülkü Ocaklarında görev değişikliği yapıldı

Sivas Ülkü Ocaklarında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Turan Gazi Yalçındağ ocak başkanlığını Rıfat Kalkan'a devretti.

Ülkü Ocaklarında görev değişikliği yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas Ülkü Ocaklarında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Turan Gazi Yalçındağ ocak başkanlığını Rıfat Kalkan’a devretti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’unda katıldığı devir teslim töreninde Turan Gazi Yalçındağ görevini Rıfat Kalkan’a devretti.

Oynanan bazı oyunların fark edilmesi gerektiğinin altını çizen Kılavuz,"Bizim bizden başka kimsemiz yoktur. Bu ülkenin de bizden başka kimsesi yoktur. Bu milletin bizden başka teminatı ve çıkarı da yoktur. Nerede oturan varsa ülkücülerin, Türk milliyetçilerinin imanı, cesareti kararlılığı sebebiyle orada oturuyorlar. Yakın zamanda 15 Temmuz’da herkesin nelerle karşı karşıya kaldığını biliyoruz. Ülkücüler hazırlardı ve vazifelerini de yerine getirdiler. Bizi medya önünde acımasızca yok etmeye çalışanlar o gece feryat figan içerisinde bizleri arıyordu. Dolayısıyla çareler kalmadığında akla gelecek tek bir yapı vardır o yapıda Ülkücü harekettir. Tüm bunlar yaşanırken bizi bize düşürmeye çalışanlara da fırsat veremeyiz. Ülkücü ülkücünün öz gardaşıdır" dedi.

Turan Gazi Yalçındağ’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Kılavuz, bayrağa sarılı Kur’anı Kerimi öperek devir teslimi gerçekleştirdi.