Vali Kaldırım'dan Jandarmaya kutlama mesajı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kaldırım'dan Jandarmaya kutlama mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Kaldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birlik ve beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın 180’inci kuruluş yıldönümünde Türk Jandarma personelinin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Milletimizin göz bebeği kuruluşlarından birisi olarak bağrından çıktığı aziz milletimize hizmeti bir şeref olarak addeden, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten Jandarma Teşkilatımız, asli görevlerinin yanı sıra hayata geçirdiği vatandaş odaklı sosyal hizmetlerle de  halk ile Devlet arasında önemli bir köprü görevini yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatımızın yüksek vazife şuuru ve sorumluluk bilinciyle almış olduğu bu görev ve sorumlulukları bugün olduğu gibi gelecekte de aynı şekilde sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Bu vesile ile Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde şehit mertebesine ulaşan tüm jandarma personellerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, tüm teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dileklerimle, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.