Vali Toraman'dan Kurban Bayramı mesajı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Kurban Bayramı dolayısıyla Elazığlılara hitaben bir mesaj yayımladı.

Vali Toraman'dan Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Toraman mesajında, bayramların kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günler olduğunu vurguladı.

"Değerli Elazığlı Hemşehrilerim," diyerek başlayan Vali Toraman, milletimizin manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti. Bayramların, sevgi ve hoşgörü ile dolu müstesna günler olduğunu belirten Toraman, bu mübarek günlerde dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını en güçlü şekilde hissettiklerini söyledi.

Vali Toraman, Kurban Bayramı'nın paylaşmanın, yardımlaşmanın ve hoşgörünün önemini hatırlattığını ve manevi değerleri güçlendirdiğini vurguladı. Ancak dünyanın farklı köşelerinde yaşanan zulümlerin yürekleri derinden sarstığını belirterek, başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm Müslümanların yaralarına merhem olması için dua ettiklerini söyledi.

Son olarak Vali Toraman, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulunarak, "Başta Elazığlı hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım," dedi.