Valilikten uyarı!

Elazığ Valiliği, teröristlerin devletin elinden kurtulma telaşına kapıldığını bildirerek, vatandaşlara yayla, bağ evlerinde gıda malzemesi bırakmayın uyarısı yaptı.

Valilikten uyarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliğinden PKK terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı yapılacak mücadele ve alınacak tedbirler kapsamında açıklama yapıldı. Açıklamada, “Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı sürdürdüğü üstün gayret ve başarılı mücadele sonucunda terör örgütleri büyük kayıplar vererek yok olma noktasına gelmiştir. Bu teröristler artık inlerine çekilerek kışın gelmesini ve devletin elinden kurtulma telaşına kapılmışlardır. Halkımız da bu teröristlerin gerçek yüzünü görmüştür. Halktan yardım alamayacağını anlayan terör örgütü mensuplarının, özellikle kış sezonu süresince yerleşim yerlerine uzak yazlık, yayla evi, bağ evi gibi yerlere girerek ihtiyaçlarını giderme yoluna gidecekleri düşünülmektedir.

Bu amaçla, yerleşim yerlerinden uzak, yazlık, yayla evi, bağ evi gibi olarak kullanılan evlerde gıda malzemeleri, yiyecek, içecek türünden hiçbir malzemenin bırakılmaması elzemdir. Halkımızın can ve mal güvenliği ile huzur ortamının devamı bakımından vatandaşlarımızın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri ve duyarlı davranmaları önemle rica olunur" denildi.