'Vatandaştan kopuk yapılan siyasetin faturasını yine vatandaş ödüyor'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerine aralıksız sürdürüyor.

'Vatandaştan kopuk yapılan siyasetin faturasını yine vatandaş ödüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini ziyaret etti. Akın bu kapsamında Elazığ Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası, KAMER Vakfı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Elazığ Şubesini ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup seçimlerde destek istedi.

İl genelinde yaklaşık 25 bin insanı ziyaret ettiğini ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın"Seçim çalışmalarımıza 2 buçuk ay önceden başladık.Projelerini ilk açıklayan aday olarak hemşehrilerimizin huzuruna geldik. Projelerimizi ziyaret ettiğimiz 25 bin kişiye birebir anlattım ve anlatmaya da devam ediyoruz. Destek arayışlarımız devam ediyor. bunun haricinde televizyon kanalları, sosyal medya gibi bir takım iletişim araçları ile Elazığ'ın tamamına projelerimizi ulaştırdık.Tabi şehrimizin gerçek potansiyelinin farkında olarak projelerimizi oluşturduk.Malumunuz hemşehrimizin tamamı üzerinde bir geçim sıkıntısı var. Üzerlerinde ki geçim sıkıntısını kaldırabilmemiz için projelerimiz var. Halk ekmek, kaynak suyu fabrikası, Et ve Balık Kurumu gibi bir büyük bir kooperatif kuracağız ve kendi üreticimizden eti, sütü, tereyağını, peynirini ve bir takım üretmiş olduğumuz kıymetli ürünlerimizi halka uygun fiyata arz edeceğiz. Bu seçim adayların seçimidir. Bizler belediye başkanı, şehrin anahtarını teslim edeceğimiz Şehriül- Emin olarak beliryeceğimiz bir kardeşimizi seçeceğiz. Şimdi bunu seçerken de her zaman bizim öncelediğimiz, her zaman şikayetçi olduğumuz bir konu var. Nedir o? Efendim bakın iş ehline, liyakatli, dürüst, projesi olan kişilere verilmiyor diye şikayet ediyoruz. Biz aday etrafında toplanabilirsek şehrimizin sorunlarını büyük ölçüde çözmüş oluruz. Evlatlarımıza güzel bir gelecek bırakmış olacağız"dedi.

Kamer vakfı ziyaretinde konuşan SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın"Topluma dokunmadan yapılan siyasetin sonuçları çok iyi olmuyor. Vatandaştan kopuk siyaset yapıldığı için şuan Elazığ'ın her yeri delik deşik, çukarlarla dolu. Yapılan işler de vatandaşın sıkıntılarını gidermiyor. Sivil toplum kuruluşları bizim yakın mesai arkadaşlarımız olacaklar. Çünkü sizler temsil gücüne sahipsiniz. Birçok insan kendi sorunlarını ifade edin diye sizi bu noktada tutuyor, bizde bunu dikkate almak zorundayız"diye sözlerine ekledi.

Elazığ Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odasında değerlendirmelerde bulunan Akın"Ramazan'dan önce bütün Elazığ'ımızı gezip bitirdik. Ramazan ayında da kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızı böyle ziyaret ediyoruz. Güzel teveccüh var, hakikaten böyle sizin gibi çok ilgi ve alaka gösteren hemşehrimiz var. Bir ümit doğdu ve bu seçimi inşallah kazanacağız ve ayrıca çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz"diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve üyeleri Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'a seçimlerde başarılar diledi.