Yeni Honda Accord Elazığ'da tanıtıldı

Yeni Honda Accord'un lansmanı Honda Karabulut Plaza'da yapıldı.

Yeni Honda Accord Elazığ'da tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Honda Karabulut Satış Müdürü Tuğçe Çelik, yeni Honda Accord, hakkında sondakika23.com’a kısaca açıklamalarda bulundu.

Honda Karabulut Satış Müdürü Çelik, “Yeni sedan modelimiz Accord tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’daki plazamızda da lasman için yerini aldı. Accord, Executive ve Executive+ donanım seçenekleriyle bayimize geldi. Civic’ten sonra Honda’nın en önemli modeli olan Accord ile D segmentine güçlü bir geri dönüş yapacağını düşündüğünü belirtti.

Çelik, “Elazığlıları, yeni Honda Accord’u keşfetmeleri için Honda Karabulut Plaza’ya davet etti.

ZAMAN TANIMAYAN ACCORD

Accord’un 10’uncu nesli daha alçak ve geniş duruşu, daha hafif ve sağlam yapısı, çekici görünümü ve dinamik sürüş sunan motor performansı ile dikkat çekiyor. 10’uncu nesil Honda Accord, “Her Yönüyle Prestijli” konsepti altında geliştirilirken güçlü, kaliteli ve dinamik bir performans; çekici ve gelişmiş teknolojiler ile sınıfının standartlarını belirleyen üst düzey kaliteli sedan olmak üzere üç kilit kavrama odaklanıldı. Honda mühendisleri tarafından Accord’un 10’uncu nesli geliştirilirken; tasarım ve performansın her noktasında “Mutlak Güven” hedeflendi.

Detaylı çizgiler ve tasarıma gösterilen özen, gelişmiş sürüş dinamikleri, üstün malzeme kalitesi ve gelişmiş yakıt verimliliği olmak üzere karakteristik Accord nitelikleri korunurken; yeni nesilde, duyguları harekete geçiren daha çekici bir tasarım ve üst düzey kalite sunuluyor.  Yeni nesil Honda Accord; bugüne kadar üretilen en çarpıcı Accord tasarımına sahip olması dışında üstün sürüş keyfiyle de segmentinde iddiasını güçlendiriyor. Estetik iç ve dış tasarımı, gelişmiş Honda teknolojileri içeren multimedya sistemi, Honda SENSING güvenlik donanımları ve sınıfında tek olması ile öne çıkan Uzaktan Motor Çalıştırma özelliği ile yeni Accord, sınıfının iddialı modelleri arasında yerini alıyor. Honda Accord’un Executive donanım paketi 540 bin TL fiyatı ve Executive+ donanım seçeneği ise 561 bin TL fiyatı ile satışta. Yeni Accord; Platin Beyaz, Meteor Gri, Kristal Siyah ve Kuvars Mavi olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.