Yeni Honda City satışa sunuldu

Honda'nın Türkiye'de bugün satışa sunduğu yeni Honda City'nin lansmanı Honda Karabulut Plaza'da yapıldı.

Yeni Honda City satışa sunuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Honda Karabulut Satış Müdürü Tuğçe Çelik, yeni Honda City hakkında sondakika23.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Honda Karabulut Satış Müdürü Çelik, "Sportif tasarımıyla güçlü sedan duruşuna farklı bir yorum getiren yeni City, performans ve donanım özellikleri anlamında tüketiciler için en akıllı seçim olacak iddiasını taşıyoruz. Anahtarsız çalıştırma özelliği, özel dizayn LED farları, tasarımı, iç kabin ferahlığı, bagaj kapasitesi ve yakıt verimliliği gibi birçok özelliği ile rakiplerinden ayrışacak." ifadelerini kullandı.

Çelik, ayrıca şunları aktardı:

219 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLA SATILACAK

Honda City, Elegance ve Executive donanım seçenekleriyle 219 bin TL’den başlayan fiyatla satışa çıktı.

Yeni Honda City, yakıt verimliliği ile ön plana çıkan 1.5 litre i-VTEC motoru ve CVT şanzımanı ile sunuluyor. Hem şehir içi hem şehir dışı yollarda keyifli bir sürüş konforu sunan City, fonksiyonel kullanım alanları ve kabin içi dizaynı ile dikkati çekiyor.

Yeni City’nin 10’uncu nesil Civic’e göre 20 milimetre daha geniş arka yolcu diz mesafesi ferah bir iç mekan sunuyor. Yeni City, 16 inç alaşım jantları ve LED farları ile modern ve güçlü bir tasarım sunarken, 8 inç multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto’yu destekleyen bilgi-eğlence sistemi, anahtarsız giriş-çalıştırma düğmesi ve 519 litrelik geniş bagaj hacmi ile öne çıkıyor.

Honda Karabulut Satış Müdürü Tuğçe Çelik, “Elazığlıları, yeni Honda City’i keşfetmeye davet ediyoruz.” dedi.