Yeniden Refah'ta yeni dönem

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanlığı, il  yönetim kurulu listesini açıkladı.

Yeniden Refah'ta yeni dönem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av.Erhun Karakuş, yapmış olduğu açıklamada; "11.07.2024 tarihinde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın tensipleriyle Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildikten sonra yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarımızı tamamlayarak il  yönetim kurulumuzu hayırlısıyla oluşturmuş bulunuyoruz.

Listemizi oluştururken önceki yönetimimiz, daha önceki yönetimlerimiz ve ilk defa görev alacak kişilerden oluşan ilimizin her kesiminin kendinden bir şey bulacağı bir liste belirleme gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Görevi devreden İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Rabbim bu dava için taş taş üstüne koyan herkesten razı olsun. 

Çok önemli bir sürece giriyoruz. Yenilenmiş ekibimizle birlikte bu önemli süreci en iyi şekilde yürüteceğimize olan inancımız tamdır. Bizim davamızda geride kalma hiçbir zaman olmamıştır. Kuruluşundan günümüze tüm yöneticilerimizle istişare halindeyiz. Bizi güçlü kılan her zaman bu aile olma bilinci olmuştur. Eski yeni diye bir şey yoktur. Her zaman görev insanı bilinciyle hareket etme düsturu vardır. Bize tevdi edilen bu görevi Allah’ın izniyle tüm teşkilatımızın da desteğiyle layıkıyla yerine getireceğimizden şüphemiz yoktur. Yeniden oluşturduğumuz yönetimimizin özelde Elazığ'ımıza genelde teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin İnşallah..." ifadelerini kullandı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ELAZIĞ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yeniden Refah'ta yeni dönem