Yeşilkaya'dan Kovancılar için yeni proje

2019 Yerel seçimlere hazırlık çalışmaları yapan AK Parti Elazığ Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya 'Kovancılar için her şey düşünmekle başlar' sloganıyla hayallerinin arasında bulunan Kovancılar Terminalinin mimari çalışmalarını paylaştı.

Yeşilkaya'dan Kovancılar için yeni proje
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilyaka, hayalleri arasında bulunan terminal projesinin gerçekleştirmeyi planladığı projelerinin sadece onda biri olarak değerlendirerek ilerleyen günlerde Kovancılar için yapmış olduğu projelerini kamuoyuna açıklayacağını duyurdu.

Cihan Yeşilkaya şu ifadelere yer verdi: “Kovancılar Terminali dev projemi gururla paylaşıyorum, Elazığ ilinin en büyük ilçesinin stratejik ve jeopolitik konumu bu projenin yapılmasını gerekli kılmakta. Bu projemle ilçedeki trafik yoğunluğunu ve araç sayısını azaltıp halkımızın rahat bir şekilde ilçe içerisinde dolaşmasını sağlayacağım. Terminal sayesinde il ve ilçeler arasında kavşak görevi gördüğümüz durumu merkez hale getireceğim. Terminal sayesinde ilçemize insan akışı sağlanacak bu durum esnafımıza ve işletme sahiplerine de dolaylı şekilde yansıyacaktır. Şehirlerarası hizmet veren otobüs firmaları artık yol ortasında yolcu indirip bindirmeyecek ve vatandaşlarımız güvenli bir şekilde araçlarına binip inebilecektir.

Terminalimize giriş çıkış için ergonomik bir rakam belirlenip hem terminalimizi finanse edebileceğiz hem de belediyemiz kendi etki alanını da arttırıp yapılacak yeni projeler için kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiz.

Yeşilkaya, hizmet ve belediyecilik anlayışım insan odaklı bir çalışmadır. Eğer belediye başkan adayı olur ve seçilirsem hizmeti etkin kılıp benden sonra gelecek yönetici arkadaşlarımın yolunu açacağım." diye konuştu.

Görsellerin alıntı olduğunu değil mimari çizim olduğunu aktaran Yeşilkaya, Kovancılar’a her şey düşünmekle başlar ve sadece fikir çağrıştırmak adına hayalimizdeki projeyi anlattık." açıklamalarında bulundu.