Yeşim Salkım konseri neden iptal oldu?

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'ın Elazığ konserinin iptal edilmesi tepkiye neden oldu. Konserin iptal nedeni henüz açıklanmazken, sanatçının Elazığ'da olacağı duyurulan saatlerde Kıbrıs'ta bir organizasyonda sahne alması kafalarda soru işareti bıraktı.

Yeşim Salkım konseri neden iptal oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım’ın Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarı kapsamında 19 Eylül tarihinde Elazığ’da konser vereceği açıklanmış, kentin bir çok noktasında billboardlarda konser tarihi ve saati ilan edilmişti. Şarkıcının hayranları heyecanla konser saatini beklerken, son dakika gelişmesiyle konserin iptal edildiği duyurulmuştu.

Bazı haber sitelerinde Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım’ın babasının hastaneye kaldırılması nedeniyle konserin iptal edildiği haberi yayınlandı. Ancak sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada babasının hasta olmadığını, sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. 

Yeşim Salkım, bu paylaşımın ardından Kıbrıs’ta bir otelde düzenlenen organizasyonda sahne aldı. Sanatçının Elazığ’da konser vermesi gereken gün ve saatte Kıbrıs’ta sahne alması kafalarda soru işareti bıraktı. 

Sanatçının Elazığ konserinin neden iptal edildiği henüz kesinlik kazanmadı ancak, kulislere göre organizasyon firmasının sanatçıyla son anda fiyat noktasında anlaşma sağlayamadığı iddia edildi.