Yetim çocuklar 'Çocuk Şenliğinde' buluştu

Elazığ'da, 'Çocuk Şenliği' programı kapsamında yetim çocuklar bir araya geldi.

Yetim çocuklar 'Çocuk Şenliğinde' buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnsanı Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Elazığ Şubesi ve Goncalar Solmasın Derneği tarafından düzenlenen ’Çocuk Şenliğinde’ yetim çocuklar bir araya geldi. Gençlik Merkezinde düzenlenen programda 50’den fazla Suriyeli ve yetim çocuk oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.Şenliğe, İHH Yetim Dayanışma Birimi Başkanı Tuğba Erdoğan, Goncalar Solmasın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ormanoğlu ve çocuklar katıldı.

Mart, Nisan, Mayıs aylarında yetim dayanışma günleri programlarını düzenlediklerini belirten İHH Yetim Dayanışma Birimi Başkanı Tuğba Erdoğan, "Biz bu günlerimizi yetimlerimizle birlikte geçiriyoruz. Yaptığımız dayanışma şenliklerinde çocuklar çok mutlu oluyor. Yetim yavrularımıza sahip çıkalım. Bizde İHH olarak yetimlerimizle ilgilenmeye devam edeceğiz" dedi.

Dünyanın en güzel iyiliğinin çocukları sevindirmek olduğunu dile getiren Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, "Biz yetim çocuklarımızın sevinç ve mutluluğunu paylaşmak için onlarla birlikteyiz. Dünyada çocukları sevindirmekten daha güzel bir şey yok. Sevinçler paylaşıldıkça büyür, üzüntüler paylaşıldıkça küçülür" şeklinde konuştu.