'Makama ulaşmak için değil çalışmak için geliyoruz'

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan'ın seçim çalışmaları kapsamında bugünkü durağı Evrensel Hafızlar Derneği oldu.

'Makama ulaşmak için değil çalışmak için geliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Arslan, Evrensel Hafızlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Evrensel Hafızlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Zülfü Üçel ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Evrensel Hafızlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Zülfü Üçel, “Bugün Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Bey, derneğimizi ziyarete geldiler. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Bu şehrimizi yönetmeye talip olan bir kardeşimiz. Rabbim kolaylıklar ihsan eylesin. Başarılar diliyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, dernek üyelerine teşekkür ederek: “Seçim çalışmalarımıza toplumun her kesimine ulaşma gayretiyle devam ediyoruz. Bugün Evrensel Hafızlar Derneği yönetim kurulunu ziyaret etmek kastıyla buradayız. Bize hüsnü kabul gösterdikleri için başkanımız Zülfü Üçel hocamıza teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

“İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAYACAĞIZ”

Hizmette adil ve eşit davranılması gerektiğini söyleyen Arslan “Biz şehrimizde yaşanan sorun ve sıkıntıları kedi kültürümüz, tarihimiz, inanç ve değerlerimize dayalı olarak çözeceğiz. Biz inandığımız gibi yaşayacağız. Yaşantımızı doğru, ilkeli, adil bir şekilde sürdürme gayretinde olacağız. Yaşadığımız toplumdaki adaletsizlik ve eşitsizliklere karşı durmak zorundayız. ”dedi.

“MAKAMA ULAŞMAK İÇİN DEĞİL ÇALIŞMAK İÇİN GELİYORUZ”

Başkan Adayı Haluk Arslan, bilgi birikime güvendiği için yönetime talip olduğunu belirterek: “Biz 31 Mart seçimlerinde adaletin ve hakkaniyetin hakim olması için mücadele edeceğiz. Gelir dağılımındaki adaletsizlik bir yana, hizmet dağılımındaki adaletsizliğin de hat safhaya ulaştığı bir dönemde her kesimin, şehirde yaşayan her ferdin hak ettiği hizmeti, ortak kaynaktan hak ettiği payı alması gerektiğine inanıyoruz. Biz belediyenin bir kuruşunu heba etmeyeceğiz. Belediye seçiminde makama ulaşmak için değil, çalışmak için hizmet etmek için geliyoruz. Bilgi birikimimizle, tecrübemizle şehrin hizmetine talibiz. Bunun için toplumun her kesimine ulaşma gayretindeyiz.” diye konuştu.

ARSLAN, EV ZİYARETİNDE

Öte yandan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkanı Adayı Haluk Arslan, ev ziyaretlerine de devam ediyor. Aksaray Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Arslan, mahallenin sorunlarıyla ilgili olarak mahalle sakinleriyle bilgi alışverişinde bulundu. Arslan, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı.