Genç Erkekler Voleybol müsabakaları yapıldı

Erzincan'da düzenlenen Okul Sporları A Genç erkekler Voleybol müsabakaları final maçları ile sona erdi. Yapılan müsabakalar neticesinde Genç erkekler Voleybol 'da şampiyon Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Genç Erkekler Voleybol müsabakaları yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan’da düzenlenen Okul Sporları A Genç erkekler Voleybol müsabakaları final maçları ile sona erdi. Yapılan müsabakalar neticesinde Genç erkekler Voleybol ’da şampiyon Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Erzincan’da Okul Sporlarının 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda A Genç erkekler Voleybol il birinciliği müsabakaları yapıldı. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat spor salonunda 2-8 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalar final maçları ile sona erdi. Final müsabakasında Erzincan’ı grup müsabakalarında temsil edecek olan takım belli oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen tören ile verildi. Yapılan müsabakalar neticesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olurken, Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Erzincan Lisesi üçüncü, Atatürk Mesleki Anadolu Teknik Lisesi ise dördüncü oldu. İl birincisi olan Anadolu İmam Hatip Lisesi Erzincan’ı Okul Sporları grup müsabakalarında temsil edecek.