Kahta Gazi Ortaokulu dört madalyayla döndü

Adıyaman'ın Kahta Gazi Ortaokulu, Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring yarışmasında iki altın, iki gümüş olmak üzere toplam 4 madalyayla döndü.

Kahta Gazi Ortaokulu dört madalyayla döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Kahta Gazi Ortaokulu, Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring yarışmasında iki altın, iki gümüş olmak üzere toplam 4 madalyayla döndü.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği Yarışmaları Adıyaman Eğri Çayı Parkında 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan yarışmalar sonucunda Kahta Gazi Ortaokulu sporcuları iki altın, 2 gümüş olmak üzere toplam 4 madalya kazandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kahta İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, “Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası oryantiring müsabakalarında Kahta Gazi Ortaokulu takımımız katıldı. Kahta Gazi Ortaokulu, Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar kategorisinde il birincisi, Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorisinde ise il ikincisi oldu. İl birincisi olan takımımız, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.