Konforlu güzelliğin adresi: Necla Bak Beauty Center

Güzellik Uzmanı Necla Bak, lazer epilasyonun teknolojideki son gelişmelerle artık daha konforlu ve acısız hale geldiğini belirtiyor.

Konforlu güzelliğin adresi: Necla Bak Beauty Center
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güzellik uzmanı Necla Bak, lazer epilasyonun istenmeyen tüylerle mücadelede başvurulan etkili bir yöntem olduğunu belirtiyor. Kadın ve erkeklerin kabusu haline gelen istenmeyen tüyler, gelişen teknolojiyle birlikte lazer epilasyon sayesinde problem olmaktan çıkıyor.

TEKNOLOJİDEKİ GELİŞMELERLE ACISIZ VE KONFORLU LAZER EPİLASYON

Bak, lazer epilasyonun kişinin cilt yapısı, vücut yapısı ve süreçle etkileşimini göz önünde bulundurarak uygulandığını ifade ediyor. Gelişmiş teknik versiyonlar sayesinde, eskiden acılı olarak bilinen yöntemlerin konforlu ve acısız bir hal aldığını belirtiyor. Bu tekniklerle kişinin bölgesine göre, vücut veya yüzdeki batık gibi problemleri ortadan kaldırmak mümkün.

DÖRT MEVSİM ETKİLİ: YAZ KIŞ FARK ETMİYOR!

Bak, lazer epilasyonun mevsim kısıtlaması olmadığını vurgulayarak bu işlemin rahatlıkla yapılabildiğini belirtiyor. Soğutucu geniş versiyonlu yöntemlerle ağrısız ve konforlu bir deneyim sunan lazer epilasyon, hastaların yüzde 80'e varan etkiyi görmelerini sağlıyor. Ancak Bak, herkesin farklı tepkiler gösterebileceğini ve etkileşimin yüzde 100 garantili olamayacağını ekliyor.