'Seçildiğim takdirde hem partime hem de şehrime katma değer sağlayacağım'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Örgütü 25 Eylül tarihinde il başkanını seçmek için olağanüstü kongre gerçekleştirecek.

'Seçildiğim takdirde hem partime hem de şehrime katma değer sağlayacağım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkan Adayı Av. Çoşkun Çağlar Duran “Seçildiğim takdirde örgütümle ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte hareket ederek, hem partime hem de şehrime katma değer sağlayacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Merkezinde, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un başkanlığında yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu’nun önerisi ile, İl ve İlçe örgütlerinin ortak kararı ile Av. Çoşkun Çağlar Duran, il başkan adayı olarak belirlendi.

Atadan deden Cumhuriyet Halk Partiliyiz. 25 senedir partide il sekreterliği dair çeşitli görevlerde yer aldığı ve hizmet etmekten gurur duyduğu için İl Başkanı Adayı olduğunu açıklayan Av.  Coşkun Çağlar Duran, "Seçildiğim takdirde örgütümle ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte hareket ederek, hem partime hem de şehrime katma değer sağlayacağım” dedi.

"ÖRGÜTÜN ADAYI OLMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ"

25 senedir Cumhuriyet Halk Partisinde çeşitli kademelerde görev aldığı için başkan adayı olduğunu aktaran Duran, “1975 yılında Maden’de dünyaya geldim. Hukuk Fakültesini bitirdim ve Elazığ’da avukatlık mesleğini icra etmekteyim. Atadan deden gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partiliyiz. 25 senedir partide il sekreterliği dair çeşitli görevlerde yer aldım. İl başkanlığı adaylığım da aslında son derece hızlı gelişti. Örgütün talebi üzerine aday oldum. Benim için önemli olan zaten buydu. Örgütün adayı olmak; bizim için sıkı sıkı örgüte bağımlı olan biri için son derece önemlidir. Bizler de il başkanlığına adaylığımızı koyduk. Her partilinin hayali olan bir mevkidir. Biz de bu şekilde bir yola çıktık. Önümüzdeki günlerde yani ayın 24’ünde olağanüstü kongremiz olacak. Dilerim kongremiz demokrasi şöleni tadında geçer. Başka adaylar da olacaktır ama ben de dahil henüz hiç kimse resmi adaylık başvurusunda bulunmadı. İl örgütümün bana güvenini boşa çıkarmayacağım. Örgütümüz ve Sayın Vekilimiz Gürsel Erol ile  birlikte partimize ve şehrimize güzellikler sunmak adına çalışmalar ortaya koyacağız” diye ifade etti.