Son Dakika 23 canlı yayına başlıyor

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler münasebetiyle tüm adaylar, seçim süreci çalışmalarını yürütürken Elazığ'ın en çok takip edilen haber sitelerinden birine sahip olan Son Dakika 23 de adaylara destek olmak amacıyla bir yeniliği bu akşam hayata geçiriyor.

Son Dakika 23 canlı yayına başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son Dakika 23 Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ’ın en çok takip edilen haber sitelerinden biri olarak bizler de belediye başkan adaylarına, ilçe ve belde adaylarına destek olmak amaçlı bir düşünce geliştirdik. Sosyal medyada binlerce takipçiye sahibiz. Bu sebeple Sondakika23’ün resmi Facebook sayfasında bu akşam adaylarımıza destek amaçlı "Seçim Özel" programımızı gerçekleştireceğiz. Bu programın ilk konuğu Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı, Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan olacak. Daha sonrasında ise AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları'nı, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Bilal Çoban’ı ve CHP-İYİ Parti ittifak Adayı Ali Şekerdağ’ı konuk edeceğiz. İlçe ve belde adaylarını da ilerleyen tarihlerde canlı yayın programımıza konuk edeceğiz."dedi.

Bak, aynı zamanda "31 Mart yerel seçimleri umarım ülkemiz ve şehrimiz adına, demokrasiye inananlar adına faydalı bir seçim olacaktır." ifadelerine de yer verdi.

Seçim Özel Programı bu akşam saat 20.45'te Son Dakika 23 Facebook sayfamızda canlı olarak yayınlanacaktır.